Jouw dagelijkse producten bewust een beetje duurzamer. Vandaag besteld voor 15.00 uur dezelfde dag verstuurd Pakket 6,75 brievenbus 4,90
 

Duurzame kadodoos Aruba

  • € 28,50

De Lekker Duurzaam Doos Aruba is een favoriet onder de kadodozen.

Verlanglijstje

Vergelijken

Stel een vraag

Excl. BTW: € 23,55

Beschikbaar: Op voorraad

Productcode: lekker-duurzaam-doos-Aruba

Deze prachtige doos bevat:

  • Een Sandwich Bag Mojave Agave - Stasher. Stasher is een siliconen, herbruikbaar boterhamzakje dat je voor veel verschillende doeleinden kunt gebruiken. Eenvoudig in gebruik (open en dicht door gemakkelijk 'klikken'/drukken), ook voor kinderen. Het is luchtdicht, kan in de magnetron (wel open laten en voorzichtig eruit halen i.v.m. warmte!), eenvoudig schoon te maken met een warm sopje of bovenin de vaatwasser. 

  • Een handige afwasborstel. Bij dagelijks gebruik gebeurt het vrij regelmatig dat je afwasborstel aan vervanging toe is; de hele borstel vervangen is dan natuurlijk verspilling. Bij de afwasborstels van Rixx kan je borstelkoppen vervangen. Zo komt een veel kleiner deel bij het afval terecht. Het handvat is gemaakt van bamboe, wat door de snelle groei een stuk duurzamer is dan hout.

  • Verder zit er in de box een stuk schoonmaakzeep van het merk Werfzeep. Deze biologische en handgemaakte zeep is geschikt voor allerlei huishoudelijke klussen, zoals schoonmaken en de afwas, en kan gebruikt worden als basis voor afwasmiddel. Voor het doen van de afwas kan je een stukje zeep afsnijden. Een andere handige optie is even de schuurspons of afwasborstel over het blokje halen en schrobben maar.

Recente vragen

Stel een vraag over dit product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.