Jouw dagelijkse producten bewust een beetje duurzamer. Vandaag besteld voor 15.00 uur dezelfde dag verstuurd Pakket 6,75 brievenbus 4,90
 
HUIDIRRITATIE!
06 Oct

HUIDIRRITATIE!

Posted By: Jacqueline Times Read: 124 Comments: 0

Dat is meestal dé reden om voor natuurlijke verzorging te kiezen. Veel producenten van synthetische verzorgingsproducten kiezen voor de goedkoopste ingrediënten. Veel van deze ingrediënten zoals kleurstoffen en parfum kunnen irritatie kunnen veroorzaken. Wist je bijvoorbeeld dat er parfum in wordt gestopt om de geur van de chemische bestanddelen te maskeren? Bij natuurlijke huidverzorging is dat niet nodig!

Met natuurlijke verzorgingsproducten is de kans groot dat je huid niet wordt geïrriteerd. Ik zeg expres is de kans groot omdat het natuurlijk altijd zo kan zijn dat bepaalde producten niet voor jou werken. Dat zal je even uit moeten proberen.

Een ander voordeel van natuurlijke verzorgingsproducten is de zuurgraad, de vetmantel en de natuurlijke bacteriën van de huid in balans blijven. Dit komt omdat het doel van natuurlijke verzorgingsproducten is om het evenwicht van de huid niet te verstoren maar op natuurlijke wijze te ondersteunen en te herstellen. Hierdoor werken deze producten dus ook veel beter en zijn ze ook niet schadelijk voor het milieu. Een win-winsituatie.

De overstap naar natuurlijke verzorgingsproducten zal in het begin waarschijnlijk even tijd kosten, omdat je meer chemische producten gebruikt dan je zelf vaak door hebt. Maar als leert welke producten en ingrediënten echt goed voor jóuw huid werken dan zal je niet meer terug willen.

Write Comment