Jouw dagelijkse producten bewust een beetje duurzamer. Vandaag besteld voor 15.00 uur dezelfde dag verstuurd Pakket 6,75 brievenbus 4,90
 
Lekker Duurzaam Doos
07 Oct

Lekker Duurzaam Doos

Posted By: Jacqueline Times Read: 91 Comments: 0

Maak kennis met de Lekker Duurzaam Doos. Dé Kadodoos met duurzame verzorgingsproducten voor jou, jouw vriendin, moeder, buurvrouw, oma… eigenlijk voor iedereen die een beetje duurzamer wilt leven.


Wij combineren de mooiste producten van de beste merken bij elkaar: en dat maakt onze Lekker Duurzaam Doos een uniek cadeau!

Met producten van o.a. FOOD HUGGERS®, Bee's wrap, Stasher Bag, Brandt Kaarsen, Loveli Care, Naïf, Happy Soaps, The Lekker Company, Werfzeep. Stuk voor stuk prachtige merken, maar combineer je ze samen dan heb je het beste van het beste!

Is op bezoek gaan op dit moment niet mogelijk? Verstuur dan je Lekker Duurzaam Doos rechtstreeks! Natuurlijk verzorgen wij een kant-en-klaar cadeau met jouw persoonlijke tekst op een kaartje.


Wist je dat je de Lekker Duurzaam Doos ook heel goed als sinterklaas- of kerstkado / kerstpakket kunt geven. Met een persoonlijk kaartje erbijDirect afgeleverd bij de persoon die jij wilt verrassen.

Write Comment